Гуангжу Комакс телекомуникациски кабел CO., ООД

е високо-технолошка компанија група која се занимава со истражување, производство, продажба на комуникациски производи со нашите права за увоз и извоз.

Нашата корпорација е професионален производител на кабелски влакна и лачници за повеќе од 6 години, со ISO, UL, CPR, РОШ, СЕГАШ и CE сертификати. Ние ОЕМ или дизајнираме која било структура на оптички кабел за вас.

за нас

Нашата корпорација е професионален производител на кабелски влакна и лачници за повеќе од 6 години, со ISO, UL, CPR, РОШ, СЕГАШ и CE сертификати. Ние ОЕМ или дизајнираме која било структура на оптички кабел за вас.


Главните производи на нашата компанија се: кабли со оптички влакна и пасивни компоненти на оптички влакна. Сите производи се користат во телеком, електричен прав, железнички и други комуникациски производи поврзани оддел, извезуваат во многу земји и области како што е Америка, Европа, Средно-источна и југоисточна Азија.

Добивме сертификати за ISO9001-2000, Мрежен пристап за радиодифузна опрема на П.. Р.. Кина, Компанија за висока технологија, Подобна компанија за управување со целокупниот квалитет.


Во моментов, нашиот годишен производствен капацитет е 6 милиони јадро .км и 1.5 милиони парчиња лепенки.

Нашата историја

Гуангжу Комакс телекомуникациски кабел CO., ООД . е еден од најголемите производители на кабел за оптички влакна во Кина и има повеќе од 7 години производство и продажба на искуство, обезбедување супериорни професионални кабли со оптички влакна на клиенти низ целиот свет.

Ние сме специјализирани во Р.&Д, производство и продажба на сите видови кабли со оптички влакна, вклучувајќи ADSS, OPGW, OPPC, единица за оптички влакна, лента од оптички влакна и сл. До сега, го имаме целиот спектар на кабел за оптички влакна до ЕУ, Канада, Кореја, Малезија, Австралија, Тајланд, Виетнам, Замбија, Колумбија, Непал, Филипините, Бугарија, итн. Компанијата има добиено сертификати за Систем за управување со квалитет ISO9001, Систем за управување со животната средина ISO14001, Систем за управување со здравје и безбедност OHSAS18001 и SGS. Нашата цел е да бидеме најценетата и најуспешна компанија за оптички влакна во светот и да им донесе практичност на луѓето.

Нашата фабрика со 7 производни линии, Нашата предност Посилен производствен капацитет. 500КМ / ден

Нашите вработени:20-50 народите , две канцеларии и една фабрика

Зошто да не изберете нас

Наш производ

Оптички кабел, кабел за крпеница, фибер кутија за фибер

Апликација за производ

CATV,Телекомуникација, Мрежа, Широк бенд

Наш сертификат

ISO9001, SGS,РОШ

Производен пазар

50% проект на кинеска телекомуникација, пруга, 50% ОЕМ за црна кутија во САД, Корнинг, USCONEC, Нексанси.

Нашата услуга

гарантирано со квалитетот00a0 една година по инсталацијата

ПРАВДА СЕГА