• 24/7 porosive online

    Kjo është më i përshtatshëm për ju për të porositur gjatë natës ose në rrugë. Ju jeni të zënë. Jo më shumë pritur për të dëgjuar në lidhje me kohën të çojnë apo prapa-porosive - shohim se çfarë është në dispozicion dhe të urdhërojë atë që ju dëshironi NOW.
  • CLICK & COLLECT

    Me këtë shërbim inovativ, Blerësit mund të marr produktet që ata blera brenda 4-6 ditë pune në një nga pikat tona të grumbullimit lokale në Afrikën e Jugut, eliminimin e magazinimit dhe transportit kostot.
  • Blerje e sigurtë

    Si i-Pay verifikuar tregtar, ne ju ofrojmë të 100% sigurt dhe i përshtatshëm pazar Online. Ne pranojmë pagesa Online EFT si dhe transfertat bankare.

rastet e projektit

Explore projektet e korporatave që kemi bërë

kompania më partner

Shfleto produkteve nga prodhuesit kryesorë të botës fibra kabllorë optike
Enquiry TANI