• 24/7 pemesanan ONLINE

    Ieu leuwih merenah keur anjeun kana tatanan tipeuting atawa di jalan. Anjeun sibuk. Taya deui ngantosan ngadangu ngeunaan waktos kalungguhan atawa deui-ordo - tingali naon gampang sadia tur mesen naon rék AYEUNA.
  • Klik & kumpulkeun

    Kalawan layanan inovatif ieu, pembeli bisa nyokot éta produk aranjeunna dibeuli dina 4-6 poé bisnis di salah sahiji titik kempelan lokal urang di Afrika Kidul, ngaleungitkeun neundeun jeung pengiriman barang waragad.
  • balanja aman

    Salaku i-Pay diverifikasi sudagar, kami nawiskeun Anjeun nu 100% aman tur merenah balanja Online. Simkuring nampi bayaran Online EFT ogé mindahkeun bank.

About us

Corporation kami téh produsén profésional ti sambungan kabel serat optik jeung ari patch leuwih 6years
Guangzhou Comax Telekomunikasi Serat Cable CO., LTD mangrupakeun grup parusahaan tinggi-tech aktipitas nalungtik, manufaktur, jual produk komunikasi jeung hak-hak impor sarta ékspor kami. Corporation kami téh produsén profésional ti sambungan kabel serat optik jeung ari patch leuwih 6years, kalawan ISO, UL, CPR, ROSH, Ngahontal na CE sertipikat. Urang OEM atanapi ngarancang sagala struktur sambungan kabel serat optik pikeun you.The produk utama parusahaan urang téh: optik kabel serat sareng komponenana pasip serat optik. Sakabéh produk anu loba dipaké dina Telecom, bubuk listrik, departemén kareta jeung komunikasi lianna produk patali, diékspor ka loba nagara jeung distrik kayaning Amérika, Eropa, Mideast jeung Asia Tenggara.

kasus proyék

Ngajajah proyék korporasi kami geus rengse

Paling parusahaan pasangan

Kotektak produk ti ngarah pabrik sambungan kabel serat optik di dunya
panalungtikan AYEUNA